Naglar

 Igår hade vi ju nageltjejer på besök, rolig lektion vart de iaf, känner att de är en sak jag måste träna på om jag väljer de, men troligen inte! Det var skit svårt att dekorera så jag gjorde mitt egna mästerverk. Jullan tror jag inte blev så nöjd men jag vart de, fick mina naglar i lila och orange, de ska stå "GRATTIS 16 ÅR" men de syns inte så mycket längre, de vart så stressigt på slutet så färgen torkade inte och de smetades ut, to bad.
Men ni ska få se vackra bilder på resultatet.


New in

Hej på er, nu kan man säga att jag startar bloggen igen. Våra skol datorer har anlänt och jag sitter nu i klassrummet och snabbbloggar lite medans nageltjejerna håller på att göra iordning. blir typ ett studiebesök för oss idag, va även de igår då vi fick hit en make up artist som visade sminkningar och berättade om hennes äventyr. Idag ska vi tvätta, vet inte riktigt hur de kommer sluta men det visar sig. Imorgon fyller jag även år så då ska vi ut och äta fin middag jag och mina sambos.
Igår handlade jag dessa läckerheter på Eurosko. 700 riksdaler och dom er era med. har på mig dom just nu, sköna som attans. men nu måste jag sliuta. blir mer sen. hejdå.


Moments ago

Hej allihopa. Det var ett tag sen jag skrev här på bloggen, lite olika orsaker. Som, inget internet, fullt upp i lägenheten plus skolan. lägger oss vid halv tio om kvällarna och lite sånt. Men jag har nu börjat i skolan i Gävle, på real. Trivs jätte bra där och hv1 heter min klass och den vart näst intill perfekt. rättare sakt perfekt. Kommer ha hur kul som helst under dessa tre år, de känner jag på mig redan nu. Träffat på underbara flickor och tycker alla ska känna sig avundsjuka på mig. Behöver ni inte vara såklart. Lägenheten börjar repa sig, fortfarande saker som ska fixas till och förnyas. Men sådant kommer senare. Vi diskar vaje dag, dammsugar och duschar. Sjunger jämt och ständigt och vi alla har humörsvägningar.. lite små drygt ibland men de är bara att bita ihop. Vi blir jämt övertrött när vi ska sova så de slutar med att vi ligger och skrattar tills vi somnar, vi trivs att gå i trosor på kvällarna, helst nakna. Så de är tur att vi bor högst upp så ingen kan se. Vi kvällsfikar vaje kväll så vi har tröttnat på fikat. Alltid samma. Fil och flingor, hårdmackor, rostade mackor och te. Vi handlar mat och njuter av vuxen livet helt enkelt. Jag trivs med mina sambos, skulle inte kunna bo med några andra tror jag. Dom är dom bästa helt enkelt. Vi åker hem till söderhamn under dom dagarna då vi har hockey träningar. Tar sedan tio tåget tillbaka till Gävle där våra cyklar står och väntar. Tar ju bara sju minuter att gå från oss till skolan/stan. helt perfekt. Lite kort info om de som hänt under dessa veckor. Är hemma i ljusne nu, har haft träning idag och har även de imorgon med. Så imorgon kväll kommer vi hem sent. Suck. Idag när det är självaste lyskväll ligger jag under täcket och halv sover och kollar på dear john. Lyssnar på musik och smsar. Känner mig helt slut. Har även åkt till Gävle och vänt idag, efter träningen åkte vi med susanna till Gävle, hon och louise gick på stan och Jag, Matilda och Julia gjorde iordning mat och slappa i soffan, duscha och packa lite. Matilda tog tio över tre tåget hem till Söderhamn medans Jag och Julia låg i soffan och halv sov. Sen gjorde vi ett ryck och städade lägenheten så vi inte behöver agera när vi kommer hem imorgon, bara att lägga sig. skönt. Sen hämtade susanna upp oss och vi åkte till Valbo och gick i Affärer, hittade inget speciellt, leta inte heller. Men vi fick oss en Ben&Jerry´s av henne och sen åkte vi hem till Söderhamn. Har sedan suttit framför datan och nördat. Men lite skönt de också iblan. Känner för att sova. Gör nästan de snart känner ja, måste borsta tänderna och tvätta ansiktet innan jag kan slappna av. Dags att börja nu snart då annars blir de inte av. Imorgon kommer vi även fira mig hemma hos pappa som att jag fyller 16 år på onsdag. Hoppas vi har fått datorerna innan dess så jag kan börja blogga aktivt igen. Ni får hålla ut. Men de lönar sig ska ni se. Godnatt med er.

RSS 2.0