söndag

solen skiner, kylan finner sin plats och jag ligger i soffan och slappar, ska snart till morfar och äta med mamma, johanna och elin. blir tio tåget ikväll som det ser ut nu, om det inte blir ändrade planer och vi tar sju tåget imorogn, Va ju meningen med att skaffa gymkort  imorgon, men nu ser det ut som jag får vänta som foten inte riktigt kan böja sig utan att det gör ont, men det är ju inte heller världens största fel på den heller, det gör bara ont när jag böjer på den mycket, och den är inte så himla blå men den är svullen, så jag väntar nog tills jag kan köra på riktigt! Men annars är det bra med mig och hoppas det är bra med er med. skola imorgon och även föräldrar möte på skolan. Kör på en ny vecka, i skolan står det Make up på schemt, vilket jag ser fram i mot jätte mycket. Nu ska jag fräscha upp mig lite så inte morfar får ett hjärtstopp av mig, hahah. Se ya later everyone


River flows in you

Har nu laggt mig i sängen med en svullen och bankande fot!.. Har fipplat med min nya kärlek, dens namn är mr iphone, Mamma hade vart och införskaffat en varsinn år oss två idag, älskade mor. Så nu har jag nördt wordfued hela kvöllen, jag och pappi har kört en duell och jag vann! som vanligt, hehe. Sen har jag firat jimmy idag/nu. är fortfarande folk överallt nere men jag har flytt in på mitt rum, hoppades på mys men tror inte telen är så super sugen på det och helst så hade ju en varm kropp vart det som hade förgyllt min kväll, men jag kan lika gärna nöja mig med en värmepåse. mina fötter är kalla, lika så låren? hur vet jag inte men så kan det vara iblamd. Har även haft träningsdag på hockeyn idag, ispass gånger två, och ett möte emellan, då ett grabblag tränade, inte här ifrån itan nån stans ner ifrån. Gjorde då illa mig, tora körde slagskott på mig och träffade foten, AJ! sikken ont det gjorde kan jag lova, fälde en tår eller två, och det är därför foten dunkar just nu, svullen har den blivit men det är inte så farligt, kunde ha vart värre. Men nu blire fortsatt lek med mobilen och sen sova ut! i like.


Jimmy Choo


En gåva av min älskade far


My family

Ligger död i soffan i väntan på att reklamen ska dö ut, kikar på idol med familjen i sandarne, just nu hjälper elin jimmy oh öppna presenter. Han har ju fyllt år. så elin håller på och yrar runt överallt, hon har nyss mörbulltat mig i soffan, skrattat så jag har fått magrutor, hahahah hon är så tokig!! har hållt på med de här inlägget i snart tjugio minuter, orkar inte skriva nå mer, fastnar för tv hela tiden.. hämta nött skålen nu iaf. Elin skriker just nu, freeeeedags myyyyys! gofisen.


Fade into darkness


Fredag!

Hej fredags njutare!  idag blir inget annat än att feta sig med smörgåstårta! nee där skämta jag, men de blir iaf kalas, men inte hela kvällen, för ikväll ska jag nog leka med tjejerna om inte något annat sker. rätt så tung dag idag, trött och sen hade vi mattediagnos... vilket suger totalt, lika så mina betyg som jag kommer få!.. skit.
Kunna inte nånting kändes det som, jag bara chansa igenom det, like always. Men nu äre gjort och de är heeeelg! vilket jag uppskattar. Sorry för dålig uppdatering och bilder, no camera! men det löser sig. Ni får ha en fortsatt trevlig helg people! Vill även tilltycka att jag tycker lite synd om dom stackars ettorna som kommer nollas idag, sörjer för er. tur inget sånt händer mig/oss på real. Hade vart skoj och kollat på men det orkar jag inte som att jag ska trycka i mig smörgåstårta!

taste something new

Äntligen! har nu för första gången i mitt liv smakat sushi, tyckte det va rätt gott, men det är en annorlunda smak som man måste lära sig att tycka om. men sjögräs skiten runt om rullarna smaka torsk, så dom slängde jag åt sidan. Nu sitter jag i soffan efter att dansat loss som vanligt, brollan är här på besök innan hon ska iväg till killen sin, jag och matilda ska lägga oss snart, iaf jab! måste duscha först och packa kläder tills helgen, imorgon åker jag direkt till stan ich träffar upp syster på stan, sen får vi se vad som händer. Nu ska ja kolla klart på filmrullen och sen sleepa, eller just ja duscha först! förresten, vart och kollat på gymkort idag, tre månader för 800 kr, då ingår allt, gym, spinning, dans allt som finss där, kungligt! Så till veckan köper jag iaf, sen får tjejerna säga vad dom vill, nu jävlar smäller det.


Good Feeling

Sitter i ett grupprum och lyssnar på musik med tessan, idis och jullus. Nyss vart och käkat på heartan, pannkaka idag! så fruktansvärt gott. Nu har vi sista lektionen till tre, ingen anning om vad som hittas på under dom här lektionerna, men alltid nå skoj. Idag har vi inte gjort nånting på matten eller engelskan, fast vi skulle ju repiterapå matten och sen skriva om louis vuitton på engelskan, men de blir ju som vanligt inget gjort, hahah. Efter skolan så blev det nu ändrade planer, Vår kära vänn Elin fyller ju år idag och då tänkte vi gå ut och äta. mys! Sen hem för att åter dö i lägenheten, just ja, vi ska även kolla på friskis och svettis idag med. wohooo!


Boring with a big B

hej, nyss vart på hockeyn då, det slutade 1-3 till borlänge, en fartfylld match kan jag medge och mycket retning på plan, men de är så de ska vara. roligare de. Blev att stå i kiosken och ta betalt, helt kaos och jag med min matte!.. Men nu är jag hemma hos pappi, ska sova i ljusne inatt, såd et blir att ta sju tåget imorgon bitti, dööööö! Men imorgon blire nog sovning som gäller, annars kommer jag inte orka med det här, imorn ska jag och matilda ha fetis dag innan vi börjar med gym, onlinepizza! göttans. Nu ska jag duscha och så innan jag lägger mig, tidig kväller som klockan står på 05.45.. kill me!
Just det ja, rubriken, hahah! Tänkte bara säga att jag vet att bloggen är ur trist just nu, men det kommer bli bättre, ingen kamera nu och inte skit bra bilder på datan heller, men jag hoppas jullan tar med sig kameran. hope!


Onsdag

Hej, sitter i ett klassrum som vi inte vet om vi ska vara i men det visar sig snart som att vi har börjat. Idag har vi haft ett test om färgerna och en dagens outfit om våra basfärger. Sen blev det skolfoto, själv satt jag längst fram och satt som en grabb, alla andra satt vint som en dam, till och med axel, hahahhahahahah, äsch det blir bra.
Hade stoneface, eller alla i klassen hade de typ, skoj! sticker ut lite från mängden bara. Men nu ska vi ha lite matte, sen engelsa, sen åker vi hem och packar lite, sen hem för att stå i entren på hockeyn. så alla som vill och inte har nånting att göra så är det bara att komma förbi ljusnes ishall klockan sju till nio. kiosken är öppen och ni blir glatt välkomna av mej och mina sambos. Men nu måste jag jobba som att vi har prov till veckan. see yaa.


Jar of hearts

HEJ! trött idag, men skolan har vart rolig, suttit i ett grupprum hela dagen nästen med ida, jossan å jullan. jobbat med färgskalor och vår basgarderob. skit svårt och duner jobbigt. inte bara att kleta kläder framför datan hela dagarne e! men vi åt liote chokladbollar och toka oss lite i slutet då vi vart lite övertrött. danssuget tog över våra kroppar. Vi fick även efterrätt idag, en tisdag! vet inte riktigt vare va men gott så in i norden, nå choklad mouse och nå kaksmulor eller nå liknande, sen vare även den super goda kycklingsallanden. mumma. vitlökssås och bröd. livet. Sen när vi sluta sprang jag och julia på stan, handlade ett par braxer, sen hittade jag en väska som jag skulle dö för, senast idag det var det mamma som sa att jag skulle ta det lungt med pengarna, ajaj! 3000 redan borta! måste sluta. men nu vet jag inte riktigt nå jag ska ha mer, men när jag väl kommer in i en butik börjar fingrarna att klia, alla flickor känner så. det vet jag. Men jag kan ju inte ta några kort på det jag har köpt men jag visar er så fort jag har kamera. ha en trevlig tisdag alla, jag och julia ska laga mat och kolla kläder tills imorgon, vi ska mysa och kolla på film, kolla frisyr tills imorgon och köp hårspray, läsa på ett häfte som vi ska kunna tills imorgon om färger. så vi har en del att ta tag i. får se om det bli något mer inlägg, annars hörs imorgon alla.


Starstruck

Helt sluut ligger jag och julia som nå död fåglar i soffan.. vi har varit ute på stan och letat jackor, men efter många jackprovningar så hittade jag min älskling. Köpte den delvis för att han på carlings tyckte jag passade i den och att hans flickvänn vela ha en lika dan, han tyckte även jackan i säg va läcker så jag köpte den, sen började han prata om att en halsduk skulle passa till och så, ja jag kunna inte säga ifrån så jag tog den med. men jag skulle ändå köpa en sen så nu har jag ju den på samma gång. sen gick vi till affären och handla mat, sen hem, kassarna vägde fläsk så vi tannade några gånger för att sträcka på armarna, kom hem och laga mat. sen nu ligger vi här, kollar på starstruck. blir dusch ocg mys ikväll bara, bilder på dagens köp kommer senare, ingen kamera. om jag inte knäpper med camen, de märker vi. Men nu ska jag kolla klart på filmen, hööörs.
(Tack pappa för att du fixade pengarna)


Måndag

Godmorgon, måndag och ny vecka, på onsdag blir fotografering. Alltså måste man kolla ut kläder... suck! Nu på morgon så har vi styling med vår grupp. dom andra två har naglar och make up. Slutar tre idag och hoppas på att pappa för över pengar idag så jag kan få gå iväg och hanla vinterjacka! fryser sönder när man ska gå till skolan. Så ska jag även kolla på gymkort och kanske någon tipp tills när vi ska knäppa kort. de märker vi. Börjar om en kvart.. just de ja, vi måste handla mat idag med. mycket idag märker ja!!.. Hörs senare under dagen.


Godnatt

Nu säger jag godernatt, klockan står på 05.45... shiiiiit! kommer vara mer än död när jag sätter mig på tåget.. jaja, godnatt allihopa!


VARNING

Vill varna alla med att jag ska snart sätta mig bakom ratten och övningsköra lite mad far. Så alla håll er på avstånd när jag blåser förbi er. Vi ska även åka förbi macken och handla gotta. det behövs för jag har ett sockersug på max. det bara vattnas i munnen. Nu åker vi, hejs!


Utedag

Hejhopp, idag har jag bara varit ute.. långtråkigt men skönt. Först hjälpte jag mamma och rensa blommor och plocka päron från trädet. Sen kom pappa och hämtade mig och då la jag mig på soffan när jag kom hem men sen drog han upp mig och satte mig i arbete. Agnes! hon är som en orkan, man hinner inte med hennes tempo. Men efter några timmars springande, gungande, bolllekar och hoppningar på mattan. så har jag nu tagit en lång dusch! tack. Är helt slut faktiskt, men jag skippar tio tåget ikväll och åker med jullan till sju tåget imorgon bitti istället. Fick även en parfym av pappi, Jimmy choo. Luktar dunder gott. Nu lagar han mat, älskar pappas mat! allt han gör smakar lyxigt, även om han bara gör korv. då gör han den bäst. Ska slänga ner mig i soffan nu, och läsa lite ur linas kvällsbok. eller om jag gör det ikväll. de märks. Bild på parfumen kommer imorgon. Hejs.


Godmorgon

Sov underbart inatt,slockna direkt efter jag skrev sista inlägget igår. när jag sover själv så vill jag oftas somna med musik, då känns det inte lika ensamt, och man hör inte om det knakar i väggen eller nå mer spöklikt!... Nu sitter jag i soffan med hela familjen, förutom johanna som sover. Vi kollar på madagaskar. Idag åker vi tillbaka till gävle, men bara jag och julia som att matilda är ute i stugan uppe i jämtland. hon kommer hem på onsdag. Så det blir bara jag och julia tills dess. Om inte hon har träning eller match så blir jag ensam.. kul!
Men iaf, nu ska jag fixa frukost. hungrig.


Friends with benefits

Nyss kollat klart på filmen, kan säga att den är grym! romantisk men sjuukt rolig. satt och små skratta för mig själv här hemma helt ensam. Så jag ger den fem av fem möjliga! om inte sex. jo, ger filmen en solklar sexa. Nu ska jag sätta på spotify och drömma mig in i drömmarnas värld, sovgott alla.


Who you are

Hej på er, förlåt för urusel uppdatering idag men har verkligen inte gjort nånting! då menar ja verkligendet med.. Har även inte vart så jävla sprallig förn typ nu, super sugen på godis, glad, lycklig, allt på samma gång. känns som ja vunnit en mille på triss eller nått. men ikväll blir jag bara hemma, ensam hemma faktiskt en stund om ja ska ta allt i ordning, nötpåsen tror ja är kvar från igår, hoppas! Laddar även hem "friends with benefits" tycker den ser skit rolig och bra ut, en timme kavr på den, men de kommer nog gå fortare. Hoppas ni får en mysig lördag iaf. får mysa lite med ig själv ikväll. Har faktiskt fått myst med lilla gullnova en stund på kvällen med, hon är så underbar gullig och lugn! vart super sugen på att skaffa en liten bäbis, när ja sa det till mamma så sa hon att de bara va att skaffa en de, hahah eller hur! väntar en stund till faktiskt. men gud vad jag myste under stunden hon va här, man glömmer fort hur liten dom väl är, elin och agnes är ju gigantiska om man tänker på hur liten nova är. myyyys!


Lördag

Godmorgon, nu äre lördag igen. veckorna bara susar förbi. Idag tänkte jag och jullan kolla på söderhamns damlag, dom har match men vi vet inte när den är.. hhahaha. det löser sig nog. sen ska jag räffa pappi en sväng! ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men det är sådant som visar sig. Nu blir det iaf att dra i sig lite frukost innan magen vänder sig in å ut.


kväller

Det är natt, men jag känner att jag vill göra ett inlägg innan jag sluter ögonen! Kvällen vart ej som planeray men väldigt trevlig. Var hemma först och hade idol mys med familjen. Sen åkte jag och johanna in till stan för att umgås med bella, vi åkte till donken och sat där ett tag, ett innebandy lag från gävle kom in och åt, efter en stund när alla skulle gå så stanna en grabb och fråga efter mitt nummer?! hahaha hur ofta händer en sådan sak? sjuk kul nu, men just då skämdes ja, jag sa nej men syrran och bella gav han nummret.. hahaha, stackarn! Sen åkte vi vidare, mot olles. Dom jobbar ju där så vi skulle dit en sväng, bella skulle bara åka och skjutsa hem hennes bror men det tog över femtio minuter så vi satt där inne och åt lite nötter och drack kaffe och dricka. kvart över tolv gick vi ner till bussen, men insåg att det inte gick någon buss så vi gick hem från stan, rätt skönt. Men nu är vi hemma, kollar på film och ska sova. så Godnatt.


And if I share my secret You're gonna have to keep it



Take me by the tongue
And I'll know you
Kiss me till you're drunk
And I'll show you

I don't need try to control you
Look into my eyes and I'll own you


Dagens


Fredag

Godmorgon, sovmorgon idag som sagt, men vakna vid åtta och då gick jag och tog en lång dusch! skönt ska ni veta. Har fixat mig nu och jag börjar bli lite lätt hungrig. Tar två tåget hem idag, ikväll blir det en myskväll med min stora syster, vi ska kolla på film och äta godis. mumma! Min älskade pappa har kommit hem från skottland idag, men tror han kommer mer mot kvällningen, så måste iväg och krama om han och visa mig lite som att jag knappt är hemm längre, men de får nog bli mer imorgon. Får se om det blir mer bloggning under dagen, annars bloggar jag när jag kommer hem. Ha en trevlig fredag allihopa!


Svar.

Johanna Berg - Hej! Älskar din blogg verkligen, och jag har en fråga du förhoppningsvis vill svara på :)

Vem var den där Tobias du va "tillsammmans" med förut? Skulle va kul att veta lite mer och vad du tycker om kärlek...
Tack på förhand! / jojja

Svar - Hej, tack så mycket! Jadu, Tobias, han var som sakt min man ett tag. Vi började träffas i Mars-April 2010, fast efter en månad ungefär sluta vi träffas och prata också för den delen. Men vi gick ju på samma skola i ljusne och jag släppte han aldrig trottas att jag sa de till mina vänner, men som att dom är så smart så förstod dom ju det endå. Under sommaren för ett år sen så va jag med han rätt så ofta, epa tider.. hahaha, Ska jag avar ärlig så kämpade jag över allt just då att få han, men han va inte den lättaste grabben att få på napp just då,  men vi vart inte tillsammans förns den 28 november om man ska vara exakt. Det höll i tre månader då jag inte kände samma "glöd" längre och vela inte vara tillsammans med han längre som att jag bara helt plötsligt tappade alla känslor?! varför vet jag inte, kan inte förklara än idag vad som hände med mig men så vart det och jag kan erkänna att jag inte gjorde det helt schysst, vi båda gjorde misstag i förhållandet, vi gick igenom en hel del och det varade så länge det vara. Men han va min första kärlek, och det kommer han alltsid vara. Men idag så pratar vi inte nånting med varann.
Kärlek.. för mig är det de bästa som finns, efter choklad och kläder då, men annars ligger det etta på listan. Men det kan dock inte vara allt så lätt ibland och det har vi alla varit med om, tycker man verkligen om någon utan att den andre ens försöker så tycker jag man ska försöka prata med han/henne om vad man känner och vad den andre känner, det viktigaste är att prata. egentligen inte på sms för det kan bli så sjuuukt mycket missförstånd men man har inte alltid modet att ringa eller prata face to face med den man är "hemligt" kär i, men de är faktiskt det bästa. Sen har vi den lyckliga film romaniken som jag kan se par på stan har. Då drömmer man sig lite bort och tänker, tänk om det var jag som kramade min man där, eller höll handen, fick en puss på panna. Ja ni vet allt som händer på film, sånt som aldrig händer i sitt eget liv, vilket som är så typiskt! Men lyckan kommer och går vilken är bra ibland. Ibland känner jag att jag skulle göra vad som helst för en kille, verkligen visa mitt bästa jag, och ibland kan man gå lös på dom och tänka att dom är cp, dum i huve, nollor ja ni vet. Men det är bara för att man innerst inne bryr sig om deras åsikt eller vad som nu har hänt. Men jag tycker att alla ska få känna på sann kärlek, det är underbart den tiden det väl är det.
Hoppas du fick dit svar, vart lite långt men det är så kul att svara på frågor, iaf bra frågor.


Pyjamasparty

Jag och jullan ligger i soffan, pyjamasen är på och vi kollar på denna grymma film, den kallas och heter "No string attached" grym film bill jag medge, den handlar om två personer som har gått på samma skola tidigare sen träffas dom efter 15 år och då betsämmer dom sig för att bli sexpartners, inge kärlek bara sex, and thats it! Ett sms och sen äre eld och lågor. men såklart blire problem under resans gång, men den är se värd! lovar. Fick reda på att vi har sovmorgon till halv tolv imorgon, men vi ska gå ner på heartan och äta, efterrätt imorgon. gott! sen slutar vi två och då blire två tåget hem! sen mys med syster hela fredags kvällen. Blir nog en skön och bra helg nu.


Torsdag

Godmorgon, sitter i mattesalen nu, ska räkna lite innan vi ska gå iväg på idrott. Vet inte riktigt vad vi ska göra men de blir nog skoj. Idag blir jag och julia ensam hemma till sju eller senare för att matilda är i stockholm på mässa. Hon och elin drog tidigare än oss i morse, inte vad dom är vana vid. Idag har vi även redovisning om Fallet Lotta, hoppas på succe! hahaah Men nu måste jag jobba på för att hinna med alla uppgifter. Hejs.


Dagens


NAGELTERAPEUT-en yrkesguide

Godmorgon, sitter i skolan och har haft en liten naglelektion, fått en bok och titta lite i som ni kanske kan lista ut vad den heter (rubriken), Har hantverk till lunch sen matte och engelska, sen hem, packa och ta tåget hem för träning. lunch 11.40 till 12.40. Skön dag idag, solen skiner ju! härligt. Men ändå kallt i luften men jag tog solbrillorna idag. passa på lite. Angående blå mysdressen jag hade på mig igår så är det Matilda Gustavssons. (Gustfssons), testade den igår och hon tog korten på mig, så äre. Have a nice day!


Blå mupp

Godkväll, dålig bloggning idag men vi alla va så sjukt trött när vi kom hem så ja orkade inte. men jag har iaf lagat ugnspannkaka åt flickorna här hemma, sen la vi oss alla och läste men alla somnade, kom till sidan åtta innnan jag slumra till. sköönt! Sen har vi bara legat och degat i soffan till idol. Kollar lite kläder tills imorgon, funderar på att traska mig till skolan i den här, sjukt skön. det vill jag påstå.
Men tror jag tar något annat. nu har tjejerna lagt sig i sängen och jag ska göra detsamma. så godnatt allihopa!


Tävling

Godmorgon, sitter i skolan och nyss gjort klart min bild av emma, det pågår en tävling i klassen om vem som kan rita av en annan bäst, så ska man rösta sen om vem man ser att det är, man vinner en borste från färg. Men det heter något annat som ja ej kommer ihåg just nu.. men den är rätt så stor. tjock rättare sakt. Emma är mycket finare och sätare i vanliga fall, men hon vart lite rundare i ansiktet men så kan det bli. hahhahaha



leather skirt


Kärleks citat

Sitter i soffan och kollar runt på lite olika kärleks citat. finns ganska många gulliga men tänker dela med mig av några jag fastnade för starkt. så som det är just nu.

Man älskar bara det man inte äger helt.
Man kan inte tvinga en annan person att tycka om en.
Nu är jag sådär kär igen som jag aldrig varit förut.
När man inte fått det man älskar, får man älska det man har.
Förlorar jag din kärlek, förlorar jag allt.
Vinn kärlek gemon att visa kärlek.
Älska sanningen men förlåt felstegen.


Jeffrey campbell - we heart it



Det är nog inte bara jag som är helt förälskade i dessa skor! har länge velat haft ett par men de har alltid varit de att jag inte vet vilken färg jag ska välja.. finns å otroligt många men jag är ju ett stort fan av svart och de känns som att det är något som kommer vara mest praktiskt, men ett par ljusbruna skulle inte heller vara fult, svårt val. men ja får klura lite till innan jag skickar hem ett par! men jag vill ha dom så är det bara.


Färg

Hejhopp, måndag och ny vecka. Idag har vi hantverk hela dagen och imorgon och på onsdag. Har fått våra penslar idag. äntligen! nu har vi rast och ska ha stylist med jane. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men nå skojigt blire nog. Nästa vecka ska vi börja arbeta i våra nya lokaler. få börja lära oss. spännande. nästa vecka blire fotografering. Måste man kolla ut nå kläder tills dess med!.. Idag vet ja inte riktigt vad det står på schemat men en sak är säker. städning och handla mat. det ska göras.
Ska även köpa gymkort på friskis och svettis snart. både jullan och matilda ska göra det med, bättre än att häcka i soffan. Hörs senare.


Kladdkaka

Hejhopp, mår lite bättre men långt från toppen.. men jag har nu städat köket åt mamma, bytt gardiner och rensat lite låder. Mamma har ju gjort ett till ingrepp på sin fot, så sex veckor igen med gips så nu blir hon allt bortskämt allt. Men det är hon allt värd efter allt hon gör för mig, vilket är nästan allt jag gör på vardagarna. Bästa mamman man kan tänka sig! Kärlek till mammie. Har dock gjort lite eget på kladdkakan, vilket kan sluta som lite hur som helst. Är grym på kladdkaka men vela testa lite annat, så jag kikade i påsen med gosdis och hittade lite olika choklader. så jag testar på lite dumble och annat gott. den vart iaf ljusare än en vanlig är kan ja säga. men hoppas den är god endå.
HAHAHAHAHAHHAHAHAHA, vad har jag missat i kakan?... kollade nyss och när jag skakar på den så flyter allt!.. jävla cp kaka. less jag blir, inget går rätt varken idag eller igår, livet är allt bra piss ibland.


Why don't you treat me right?

Hej, söndag idag, vilket alla vet redan. ont i halsen och snuvig idag så blir att hoppa över träningen ikväll, ont i huvudet och känner mig allmänt less och arg. så kan det vara men jag tar en c-vitamin och lite alvedon och hoppas allt blir lite bättre. Min lön kom idag, så blir vell att åka till baknen när jag har tid, om jag inte går till banken i gävle och fixar det. de får ja se hur ja gör. Åker hem till gävle ikväll iaf, tio tåget. less på att åka tio tåget så det finns inte, orkar inte komma hem så sent!.. men de får man lida med. Blir bara ligga som en död människa idag i soffan och vila upp sig.


Love is my drug

Hej, lördag idag, har haft träning och vart i hudik på marknad. köpte en "FAMILY" text åt mamma och varma mandlar. gott! Ikväll far jag mig åt andra håll, matilda är här hemma nu och johanna fixar sig till jobbet. Igår åkte jag och matilda till donken, träffa grabbarna och sen åkte vi runt med nyström en sväng sen hem för sovning! Blir nog inge mer bloggning ikväll. vad jag tror, men kanske gäör ett till senare med, vem vet men annars Godnatt.


Dagens


The moment i met you


Proppmätt

Ligger i soffan och håller på att spy.. åt så fruktansvärt mycket idag märkte jag efter min tallrik tacos och efterrätten som kallas kladdkaka med grädda!... usch! maten sitter i halsen just nu, orkar inte äta hela tiden! snart är det matte? eller engelska, på matten ska vi jobba klart de vi ska göra, håller på med bråk och jag har bara några få uppgifter sen ska vi börja med hollywood på engelskan, mode, kändisar, miljö och allt vad det innebär. lyssnar nu på musik i mina Heineken hörlurar, grymt ljud. klassen får ofta höra mig sjunga som att jag jämt gör det när jag lyssnar på musik och glömmer bort att jag för det förta inte är själv och kanske inte alltid sjunger så lågt.. typiskt mig! men nu måste jag vila lite. hörs när vi kommer hem.


Open back


Bild tagen från igår, älskar den!


Let's do it again

Godmorgon fredags människor. idag är det äntligen helg, men dock efter två.. men strunt samma. Sitter i grupprummet nu och håller på med "fallet lotta", har hittat hennes klänning som hon ska bära på festen så nu återstår allt annat. Har lunch halv tolv, sen matte och engelska sen slutar jag. sköönt! Idag far vi allihopa till våra barnhem, blir nog bus hela helgen, hehehehe
Idag har jag på mig lite mer mysigare klädd, nu är allvarligt hösten här! man känner det på liften, den är torrare och kallare. men mysigt är det allt. Bloggar mer sen om ett tag, för nu ska jag leta skor.


Ni måste kolla! erkänn, ni vill uppleva det själv.


En kärleks historia

Matilda drog igång en mysfilm nyss, vi kolla på den första gången för två år sen? eller va de ett år sen? kommer inte riktigt ihåg.. kommer ihåg att vi alla vart förälskade i en av huvudrollerna, han är så jäkla fin! vi sa jämt att han liknade Anton som stod i mål för sl förra året. Men nu har vi kommit på fler han är lik. men jag älskar hans mun och hela utseendet, hans kärlek till henne trotts att dom bara är 15 år. ge mig kärlek.




Take every chance, drop every fear.

Nu är det kväller, idag har jag städat, gjort köttgryta och knäppt kort på lite nya plagg. lägger upp dom imorgon. Matilda har sovit från fem till halv åtta, under den tiden har jag sjungit, chattat och tagit ett bad. Nu ligger vi som slagt i soffan och kollar på svt1, om människor som blivit förlamad. hemskt! Jullan kommer hem om lite mer en timme. tungt! kommer ligga och sova då ja. Imorgon är det fredag. sköööööönt!

Jag och matilda har suttit och lyssnat på partymusik, gjort även en video på oss, eller mer på mig när dansandet är igång. alltså ge mig ett dansgolv nu tack! ge mig en fest, musik trevligt sällskap.


Dagens


Nya kjolen jag köpte igår, där ser ni att den blir kortare fram än där bak.


Chill

sitter i en "soffa" här nu på rasten och kollar facebooken lite, bloggar och så. tessan och jullus sitter bredvid lika nördiga. Har haft lunch och vart på statsbiblioteket, lånade Linas kvällsbok, hoppas den är bra bara så jag inte ger upp.. Nu har vi sista lektion och sen hem! skööönt.


best thing i never had

Hösten har kommit och vi gåt in på mörkare tider, sitter i skolan och ska ha engelska, idag inviger jag nya kjolen
jag köpte igår, en svart långkjol men den är sned skuren. i like.
Köpte även en skjorta utan armar med hål i ryggen på, berättade jag dehär igår? kommer inte ihåg..
Men idag blir det nog chill hemma efter skolan, jullan åker hem för match eller träning, och vi ska äta köttgryta. mumma. ger er en dagens när jag kommer hem som att jag inte kan just nu, idag börjar även mitt nya liv, de ni. godis och allt skit ska bort. lycka till är det jag har fått hört av alla, somna om säger jag. kommer klara det här! ska även fjäska till mig ett gymkort på friskis och svettis, det behövs! men nu måste jag skriva så det glöder, för tiden går fort. hejs.


bebis tord

Nu har jag nyss ätit, sitter nu i soffan och leker med elin och bebis tord. Elin har döpt sin lilla docka till          "bebis tord"?! hahahaahahaha, skratta så mycket när jag såg dockan sen.. den är högst tio centimeter..
Nu inväntas träning och sen går jag och matilda hem till pappa i ljusne och väntar sen på tio tåget. Kenza och andreas var ju i gävle idag, hann se lite iaf, men vi måsta ju skynda oss till tåget så vi inte missa träning å tåg. Men  här kommer det iaf en bil på elin och bebis tord.


Engelska

sista timmen nu innan man får gå hem, vi ska använda datorn på lektionen så de blir skrivning antar jag. Sen blir det hem till lägenheten, byta om, sätta på sig nå varmare och mer bekvämt så man kan sitta bra på tåget, ner på stan, kolla i butiker, hitta en fantastisk blus idag, hitta den först i rosa, men sen i svart.. svårt val men den svarta är nog mer mig. Vill även ha en mysig kofta, så jag ska kika lite. sen ger vi oss av. tio tåget som sakt hem, döda mig någon... mamma va på expert idag och kolla lite mobiler åt henne och mig, men hon är inte så bra på dealer och allt va det innebär att köpa tekniska grejer så det lämnar vi över till jimmy. Så till veckan kanske man får hem en ny mobil. lycka!


Godmorgon!

Skrev nyss ett inlägg men typiskt nog försvann internet just när jag tröck på publicera!... men de ja skrev va lite om vad ja ska göra idag, vilket är skola till tre, hem och packa väskan, ta fyra tåget hem för träning sen tio tåget hem igen. sova. typ så kommer det att vara, lyssnar lite på musik nu och väntar på att julia ska bli klar.. film är det som gäller nu på morgon, coco chanel. skriver mer när jag kommer till skolan.


Rostade mackor

Är det bara jag som älskar rostade mackor? det är hur jävla gott som helst. kan äta upp ett helt paket.. men nu har jag ont i magen.. Kläder tills imorgon är fixat, datorn ska laddas, ansiktet ska tvättas, tänderna ska borstas och sen slänger jag ner mig i sängen! imorgon blir det nog fortsättning på filmen "coco chanel", historien om hur chanel skapades, tre timmar lång är filmen.. sen är det matte och engelska. hoppas vi har lika rolig engelska lektion som i fredags, hade speeddating hela lektionen. skit kul vart det eftersom vi fick en helt annan identitet än vår egna. Men nu blir det mer idol kik. natti!


Collage

Sitter och bara njuter, vi har hållt på med collage till våra kort som vi ska ha nere i sallongen sen. Har de jätte trevligt och vi alla kastar tidningar och klipper å herjar. men vi har det iaf kul i skolan medans alla andra svettas över matteböckerna och läxförhören. heheheh.




fruarna

Jag och matilda har kvällsfikat, kollat på ensam mamma söker och nu fruarna. matilda fick världens idé att ta hål i örat?! men hon våga inte, skulle inte jag gjort heller. fick en video medans hon vela fram och tillbaka om hur hon skulle göra, men jag är ju så oseriös som vanligt så ja blir så jävla ful jämt. Men de är bara kul, ibland då. Jag har även gjort lite fina låtar åt matilda, live med gitarren, kan säga att jag har talang för både sången och spelandet. Nu ska vi kolla kläder tills imorgon och sen tokar vi oss säker lite till. men troligen så kommer jag nog inte blogga något mer ikväll. Godnatt!


Turn me up when you feel low

Ligger i soffan med sambon matilda, kom hem för en stund sen efter att vart och handlat jeans, äntligen!! ni ser dom på inlägget innan. Ligger nu och lyssnar på musik, ska snart börja med mat. korv och pommes med bea. Vad vi hittar på senare får åter stå. svenska husfruar och ensam mamma söker ikväll iaf. Hejs.

Crocker


JC-crocker-399 kr


Färgskalor

Godmorgon medlemmar, idag är de en ny vecka, nya tag och första måndagen i september! Nu håller vi på med färgskalor, kulörhet, svarthet och vithet. Rätt så svårt, men de går. Vi alla är klar och har rast. passar på då att sitta vid datan för annars blir det ingen ro. Har vart hos tandläkaren nu på morgon, gick super fort så de va rätt skönt. Fick även en liten sovmorgon. Idag vet jag faktiskt inte vad som händer. jag och matilda blir själv hela dagen idag som att jullan ska åka direkt efter skolan till ljusdal? hon ska spela match. Ses och hörs!


Idol

ut sugen människa har tagit sin rumpa på soffan och kikar på idöl, tycker juryn är för hård, iaf dom nya! äter även en varm macka, fått även i min två stora glas mjölk, inne på tredje nu. Älskar mjölk! lyssnar just nu på Ola hammar, tror han kommer gå vidare, annars är det en skämt. Han gick vidar! älskar håret.
Blir fortsatt titt sen vidare mot gävle, sorry för inga bilder men jag har inte några bilder på datan som den är ny, men de kommer! Hörs imorgon, för kommer nog inte orka blogga nå mer ikväll. godnatt.


STYLEBY

Fick en tidning av morfar för några dagar sen, den hette styleby som att Elin Kling har startat. Visar trender och allt inom styling, mode och make up. passar mig så jag ligger här nu och bläddrar lite efter att ha fått en powernap på några timmar. skönt! Åker på träning kvart över fem, kör ett mördar pass och sen hem och kolla på idol och sen sätta sig på tåget igen..


Söndag

Godmorgon människor. Nyss städat undan allt i lägenheten och har nu satt mig till ro i köket. Tjejerna sitter i soffan och kikar på tv och snart tar vi tåget hem igen. träning återstår innan man får åka hem igen.. gårdagen var riktigt rolig. sjuuukt mycket folk på så litet ställe. vi dansa fötterna av oss, vart med om den sjukaste grejen i mitt liv! alla bara släppte loss som jag aldrig sätt dom förr. hur jäkla kul som helst! Men fötterna smärtas idag men de är det värt. sjuuk kväll! haha

Angående bilderna från igår som jag lovade, tyvär så vart det så himla stressigt så vi hann knappt äta eller fixa oss.. så det blir inga bilder, sen va vell vi inte världens piggaste tjejer heller när vi skulle ta korten. men så händer det ibland.


Mot Gävle

Sitter nu ner slängd i soffan och vilar lite, en timme kvar tills morfar står med bilen utanför här och ska skjutsa kmig till ljusne där matilda och julia kommer att stå, troligtvis. Som sakt så blir det födelsedags middag och party på schemat idag/ikväll/inatt. Tror och vet att det kommer bli en lyckad kväll, ska bli kul att uppleva en partykväll i gävle än vanliga söderhamn. tror de blir mer drag, och jag fick även höra att dom dansar på festerna så jag och matilda är ännu lyckligare just nu! vi som alltid vill dansa på fester men ingen annan gör det så de blir pinsamt när det bara är två pers som rockar.. men ikväll smäller det. Håller på och tar till lite nya låtar till listan, måste ju peppa upp lite nu innan resan ner. Får se om jag hinner blogga nå mer eller om vi kommer ha fullt upp? tror mer på att jag inte kommer att hinna, men jag lovar! imorgon kommer det bilder från ikväll.
Ha en trevlig kväll om ja inte skriver ett till! kram på er.


Sängen

Godmorgon allihopa, tidigt inlägg idag som att jag ska ha träning snart. Elin och mamma kom och väckte mig halv nio och nu ligger elin här med mig och myser. mamma håller på med frukost åt oss nere i köket så vi ska snart gå ner. Såhär hade jag det varje morgen innan jag flytta.. men nu uppskattar jag de mer än aldrig. Det är lyx att komma hem. Men nu ska jag klä på mig och fläta håret och äta frukost, sen åker jag mot mördarhockeyn.
Elin tycker jag ska ha två flätor som pipi långstrump annars är jag inte fin! jag ska fundera på saken, kanske har de ikväll när jag ska firas i gävle med gävlebruttorna.


Stereo Hearts - feat. Adam Levine


Denna låt spelas mer än en gång på min spotify lista, den har en mening till mig som får mig att alltid drömma om en underbar stund i livet som vill uppfyllas. Minnen och "fantasier" ploppar upp i mitt huvud och jag klagar inte.
Ligger nu i sängen och funderar på att sova, ska upp på hockey träning halv tio. så klockan på åtta, eller halv nio får de bli istället. Min tredje födelsedag var mysig. -Fick en hel del, fick även ett ansikts sätt med rengöring och allt va de va, så nu har jag gjort en ansikts behandlig på mig själv, mamma hjälpte till lite när jag hade händerna fulla. Hoppas de gör skillnad bara.
Kommer nog lägga ut nån bild lite då å då på de jag fick.
Men nu blire mer data kik.


Dior


Home sweet home

Äntligen hemma i sandarne, sitter i soffan med hela familjen, morfar, wivi, johanna, mamma, jimmy, elin och bella. Inväntar maten och sen lite tårta och sen den stora hemligheten. alla presenter! jippi
Ingen aning om vad ja ska få, när det kommer till mamma så får jag aldrig de jag önskar mig utan de mer onödiga för mig och de mer nödvändiga för mamma. alltid samma visa.. men hon är gullig. Det är två gigantiska packet? vad har jag önskat mig av de undrar jag då?! pengar är de endå. men de ska bli skoj.

hahahhahhahaha, blev just avbryten av elin av att hon ropar från ytter dörren.
- jag bajsar ute så kommer jag in sen?!
hon är då inte lik mig!


Fredag

Hej på er, nå är det fredag igen. har nyss gjort svenska diagnos, sätt svår men det gick. Blev inte så mycket skriva igår som jag bara kan skriva när jag är i skolan. men från och med idag kommer jag kunna blogga varje dag flera gånger om dan. äntligen! Igår när jag kom hem från skolan så la jag mig i soffan, julia tog tåget hem till ljusne och träna, matilda la sig med mig i soffan och vi powernapa till tio å åtta?! trodde det var morgon när ja vakna, matilda stod i köket och gjorde äppelpaj, haha fatta ingenting! Sen kolla vi bara på tv och invänta julia, tog oss et bad och bara myste. Idag åker vi tillbaka hem igen. ikväll blire kalas firande för mig hos mammie och sen på kvällen blire tjejrna. Åker tillbaka till Gävle på lördag efter träningen och har middag med några tjejer från klassen, plus matilda och julia, kanske jenny? ska bli hur kul som helst. Så idag när vi kommer hem blir det röj i lägenheten och sen fyra tåget hem.

Nu ska vi få en uppgift "Fallet Lotta" det går utt på att vi ska ha 8000 att styla henne för. vi ska gå på stan och kolla på kläder, frisörer å allt som kan behövas för en hel ute kväll. Skojsigt. Blir mer sen. hörs.


Måste även visa er våran fina utsikt från oss, den "fina sidan", vi har även en "ful" sida som vi ignorerar. haha. vi ser fabiker från köks fönstret. tur vi fick ballen på andra sidan.


Gårdagen

Hej allihopa! jag bloggar från matten just nu, har inte hämtat internetet från söderhamn än men vi åker ju hem imorgon, sen åker vi tillbaka på lördag som vi ska ha middag hos oss med några tjejer från klassen. trevligt!

Igår va de ju min födelsedag, hade de jätte trevligt då vi gick till cafe mingel och bar vid sex tiden och åt en super god middag, satt där till åtta ungefär och sen gick vi hem och myste, öppna lite packet och matilda bjöd på en bakelse som hon gjorde till oss. fick en hel del roliga saker. Ana nästan att jag skulle på något liknande, hahah.
Dom är bara för gulliga!


RSS 2.0